ÎL SUSŢIN PE OMUL, PROFESORUL ŞI ISTORICUL MARIAN COJOC LA FUNCŢIA DE RECTOR A UNIVERSITĂŢII „OVIDIUS” CONSTANŢA!


     Suntem la o lună distanţă de desfăşurarea unui eveniment extrem de important în viaţa Universităţii „Ovidius” Constanţa: alegerea rectorului acestei prestigioase instituţii de învăţământ din sud-estul României şi a celorlalţi membri ai conducerii acesteia.

     Este momentul în care comunitatea academică tomitană are şansa de a alege un om cu experienţă şi expertiză, un om tânăr şi cu viziune în fruntea sa, respectiv pe domnul profesor universitar doctor Marian COJOC. Justeţea şi sinceritatea mesajului meu, prin care îmi arăt susţinerea publică faţă de candidatura distinsului dascăl, sunt cât se poate de autentice, ele izvorând din analiza datelor biografice ale profesorului Marian Cojoc, a recunoaşterii de care se bucură în mediul academic şi, nu în ultimul rând, din experienţa personală, ocazie cu care am gasit în prorectorul Marian Cojoc nu doar un excepţional pedagog, ci şi un OM ADEVĂRAT (cu litere mari – subl. mea).

     Ştiu că mă vor acuza unii că ridic statui, osanale, că periez, dar, indiferent de acuzaţii, îmi asum demersul de a-l susţine pe omul, profesorul şi istoricul Marian Cojoc la funcţia de rector al Universităţii „Ovidius” din Constanţa… Sunt sigur că va face din această instituţie de învăţământ superior de la malul mării una dintre universităţile de top ale zonei est-europene şi ale bazinului Mării Negre.

     Mult succes, domnule profesor universitar doctor Marian COJOC!

Anunțuri
Explore posts in the same categories: Anunt

Etichete: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: