Voi candida la preşedinţia TSD


Lupta pentru şefia organizaţiei de tineret a PSD devine din ce în ce mai interesantă. Până acum nu mai puţin de patru pretendenţi îşi dispută postul ocupat acum de Nicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului. Ultimul dintre pretendenţi este Andrei Tinu.

Dacă la seniori Victor Ponta nu a avut contracandidat, la juniori lupta e deschisă oricărui rezultat. Lupta se va da în patru, dacă cumva între timp nu va mai apărea cineva: Gabriel Petrea, preşedinte TSD Bucureşti şi viceprimar al Sectorului 6, Mihai Sturzu, deputat PSD, Ioana Pop, membru CNCD şi Andrei Tinu, actual secretar executiv pe probleme de comunicare al TSD.

Andrei Tinu a declarat în exclusivitate pentru pesurse.ro că una dintre cele mai importante priorităţi ale proiectului său politic este introducerea votului de la 16 ani. În calitate de preşedinte al TSD, acesta va susţine activ promovarea tinerilor, pe criteriul meritocraţiei, în funcţii guvernamentale ori ale administraţiei publice. „Toate acestea (votul de la 16 ani şi promovarea tinerilor în posturi de decizie – N.R.) sunt impuse de evoluţia societăţii. Cred că tinerii sunt responsabili şi mult mai informaţi decât alte categorii, având în vedere accesul la mijloacele de comunicare în masă”, a declarat Andrei Tinu, candidat la funcţia de preşedinte al tinerilor social-democraţi.

Congresul TSD va avea loc în 28 septembrie 2013.

Sursa: http://www.pesurse.ro

Anunțuri
Explore posts in the same categories: Anunt, In presa

Etichete: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: